Wat moet er in jouw SEO campagne zitten?

  • Klaas Ten Haken
  • No Comments

Als de spiders van de zoekmachines door het Internet kruipen op zoek naar overeenkomende websites, zal de title-tag fungeren als een soort plattegrond. Het zal u opvallen dat als een site goed gerangschikt staat in zoekmachines, dat dan alle pagina’s van de website vermeld worden. Dus met een beetje nadenken, en misschien de investering van een paar uur, kunt u uw title-tag een van de belangrijkste factoren in SEO maken. Beschrijving label Dit is de belangrijkste van de metatags, want dit is wat een zoeker ziet wanneer hij uw site vindt in de resultaten van zoekmachines. Het is meestal de eerste informatie die de gebruiker te zien krijgt en zal een belangrijke invloed hebben op hoe de gebruiker besluit te reageren – of hij op de link klikt, een vraag over de site stelt of iets koopt. Maak het zo relevant mogelijk, vooral als je in een concurrerende markt zit, en voeg je zoekwoorden toe. Maar laat u niet meeslepen, het volstoppen met trefwoorden zal niet het gewenste resultaat opleveren voor je SEO campagne, en kan door de zoekmachines als spam worden beschouwd. Trefwoorden Dit zijn korte stukjes tekst die uw website helpen beschrijven voor zoekmachines en het ook gemakkelijker maken voor gebruikers om uw site te vinden als ze naar informatie zoeken. De ingevoerde trefwoorden moeten gescheiden worden door een komma, en eventueel een spatie. Als je een enkel trefwoord hebt, dan moet dat afzonderlijk in de tag geplaatst worden. Bijkomende trefwoorden moeten in de tag staan en moeten gescheiden worden door een komma. 

Dit is een kort stukje over wat je in je SEO campagne moet gaan zetten, Als je het nog niet helemaal begrijpt is dat hartstikke logisch. Maak je daar geen zorgen om. Wanneer je meer uitleg wilt kan je altijd overwegen om een professional te bellen. Ik zu dan aanraden om Online Infinity uit Rotterdam te bellen. Zij kunnen jou zeker veel uitleg geven.

online-infinity.nl

Proudly powered byWordPress. Theme byvibhorp.