Hoe uitvaartverzekeringen werken.

  • Klaas Ten Haken
  • No Comments

Een uitvaartverzekering geeft uw gezin een vast bedrag om de uitvaartkosten te betalen als u overlijdt. U betaalt maandelijks of tweewekelijkse premies (doorbetalingen) voor een vast bedrag aan dekking. Meestal kunt u kiezen uit een dekking van $ 5.000 tot $ 15.000, die bij uw overlijden aan uw gezin wordt uitbetaald. Met een uitvaartverzekering spaart u niet voor uitvaartkosten. U koopt een verzekering om die kosten op een toekomstige datum te dekken.

Begrafenis gerelateerde kosten doorgaans meer dan € 9.000 per persoon kosten. En dat zijn strikt kosten die verband houden met de begrafenis zelf, en zijn exclusief een grafsteen, een perceel, bloemen en andere extra’s die we gewend zijn bij een herdenkingsdienst. Of u nu van plan bent om te worden gecremeerd of begraven, er zijn veel extra kosten die onderweg ontstaan. Verzekeringsplannen kunnen worden gebruikt om meer te dekken dan alleen begrafeniskosten. Uw uitbetaling kan betrekking hebben op: Openstaande medische rekeningen, Creditcardschuld, Huur of hypotheek, Vooruitbetalingen voor terminale ziekte, Successierechten of andere wettelijke verplichtingen

Afhankelijk van uw budget en uw uiteindelijke wensen, kan uw uitvaartverzekering kosten dekken van € 2.500 tot € 35.000. Een ervaren verzekeringsagent kan u helpen beslissen welk bedrag het beste is voor u en uw gezin, afhankelijk van uw geplande regelingen en hoeveel u maandelijks aan het plan wilt bijdragen. Het is ook belangrijk om een ​​plan te krijgen dat extra bescherming biedt tegen eventuele toekomstige inflatie in verband met begrafenis- en begrafeniskosten. We raden aan om ten minste 30% meer dekking te kopen dan u vandaag nodig zou hebben.

Ikverzekerhetbeste.nl

Proudly powered byWordPress. Theme byvibhorp.